Web
Analytics
MØTER / KLUBBKALENDER

Klubbkalender

Fra
Til

Samtlige møter er instilt intil videre

1. mai 2020 kl. 19.30 - 19.30

Kjære klubbmedlemmer.

Som det fremgikk av pressekonferansen til landets statsminister i dag 12. mars kl. 1400 stenges viktige samfunnsinstitusjoner nå ned, samtidig som det legges sterke begrensninger på vår individuelle handlefrihet. Hensikten er å begrense uhemmet spredning av koronaviruset, og det kan ifølge fagfolk best skje ved at vi unngår unødvendig nærkontakt med hverandre. Dette blir bl.a. begrunnet med hensynet til de eldste og mest sårbare blant oss.

På denne bakgrunn har jeg bestemt at Eidsvoll Rotaryklubb innstiller all sin møtevirksomhet f.o.m. i dag og inntil videre. Dette innebærer selvsagt også at de peismøtene jeg har innkalt til 16. mars, samt etterfølgende annonserte møter, blir kansellert. Dere vil selvsagt få beskjed straks situasjonen er normalisert, og vi kan, og bør, gjenoppta møtevirksomheten.

Jeg har orientert alle styrets medlemmer om beslutningen, og samtlige stiller seg bak den. Assisterende guvernør Arne Skaugen er likeledes underrettet, og også han bifaller avgjørelsen.

Rent praktisk innebærer det overnevnte at de som har gjort avtale med foredragsholdere om bidrag i den nærmeste tiden, bes ta kontakt med dem det gjelder, forklare situasjonen, annullere avtalen og spørre om den eventuelt kan inngås på nytt senere. Videre bes Bjørn Bjerke legge inn denne meldingen på klubbens hjemmeside, samt gjøre nødvendige endringer i «Klubbkalenderen».

Jeg er selvsagt veldig lei for det vi nå må gjøre. Men det er helt nødvendig. Rotarys klubbmøter er normalt både hyggelige og lærerike, men de er neppe helt «vesentlige» - særlig ikke hvis viktige samfunnsinteresser, som nå å hindre ødeleggende smittespredning, står på spill.

Inntil vi igjen kan møtes under trygge forhold; , ha det så godt dere kan, og ta vare på hverandre og dem dere ellers er glad i!

Med varm hilsen fra
Pål Eilert Lorentzen.
President i Eidsvoll Rotaryklubb.


Møteinformasjon

Møtested: Breidablikk
Adresse: Eidsvollbakken 26
Adresse 2: 2080
Adresse 3: EIDSVOLL
Postnummer: 2080
Sted: Eidsvoll
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30:00
Møtespråk: no

Samtlige møter er instilt intil videre
1. mai 2020, 19.30 - 19.30

Kjære klubbmedlemmer. Som det fremgikk av pres ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...